België | Select other Country

Zomer-gamma

Laat je lichaam ten volste genieten van het mooiste seizoen van het jaar !

 

Kijk jij al uit naar een zomer vol zon, strand en fijne zomerkleding? Of zetten de zomermaanden je eerder aan tot sportieve activiteiten en geniet je ten volle van (hard)lopen, zwemmen of fietsen ? Trek alvast je wandelschoenen aan en laat je lichaam ten volste genieten van het seizoen waar we een jaar op hebben gewacht !

Voel je goed in een gezond lichaam en geniet van een zomer vol plezier dankzij ons Zomer-gamma.

Klik verder om te weten te komen welk product het best bij jou past!

Bio-T
Uw lichaam opnieuw in vorm deze zomer ! Met groene thee voor een hoger vetmetabolisme !
Natuurlijk groene thee-extract met EGCG helpt de stofwisseling te verbeteren en draagt bij tot de vetoxidatie. Geniet nu van 90+30 capsules gratis.
Lees meer
Bio-Chromium 
Heb je vaak een drang naar zoet ? Gesuikerde voeding brengt je bloedsuikerwaarden uit balans en deze extra caloriëen zorgen voor extra kilo's. Kies Bio-Chromium voor het behoud van normale bloedsuikerspiegels en zeg STOP aan die drang naar zoet !
Lees meer
Bio-Pycnogenol
Lichte benen boordevol vitaliteit ! Voor een goede bloedcirculatie, ook in uw benen ! Geniet opnieuw van een deugddoende wandeling.
Pijnboomschorsextract (Pycnogenol) draagt bij tot een goede bloedcirculatie. Bestaat in verpakkingen van 60 tabletten en van 120+30 tabletten gratis.
Lees meer
 
Bio-Carotene+E
Wees lief voor je huid. Verzorg ze, ook na het zonnen, zonnebank en op vakantie. Voor een stralende huid !
Bèta-caroteen draagt bij tot het behoud van een gezonde huid.
Lees meer
D-Pearls
Wist je dat ook in de zomermaanden een aanvulling met vitamine D aangewezen is ?
Vitamine D ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem! En voor de kinderen bestaan D-Pearls Drops en D-Pearls 800.
Lees meer
BioActive Q10
Méér energie dankzij BioActive Q10. Met vitamine C ter ondersteuning van de energieproductie. Voor actieve en sportieve zomermaanden.
Lees meer

 

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram