Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  DE RESEARCH DATABASE — HET FUNDAMENT VAN PHARMA NORD

  De onderzoeksafdeling van Pharma Nord loopt altijd voorop als het gaat om de nieuwste internationale voedingswetenschap. Wetenschappelijke studies en artikelen worden nauwkeurig geregistreerd in de omvangrijke onderzoeksdatabase van de industrie, die momenteel meer dan 8000 wetenschappelijke referenties bevat. Een aanzienlijk aantal van deze studies is uitgevoerd met de eigen producten van Pharma Nord. Bij elke publicatie van nieuwe studies die relevant zijn voor de producten van Pharma Nord wordt de database geactualiseerd. De bibliotheek van de onderzoeksafdeling is een belangrijk instrument om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren.
   

  Pharma Nord Archive

  200 GEPUBLICEERDE STUDIES MET PHARMA NORD PRODUCTEN

  Naast de vele wetenschappelijke artikelen en studies die Pharma Nord gebruikt als basis voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren of aanpassen van bestaande producten, heeft het bedrijf meer dan 200 gepubliceerde onderzoeken uitgevoerd met eigen producten. Dit onderzoek levert belangrijke documentatie op die een essentiële rol speelt voor het succes van de Pharma Nord producten. Nieuwe artikelen worden continu aan de database toegevoegd.
   

  WETENSCHAPPELIJKE ONTWIKKELING

  In de loop der jaren heeft Pharma Nord een uitgebreid internationaal kennisnetwerk opgebouwd van wetenschappers in disciplines als cardiologie, oncologie, parodontologie, chirurgie, voedingstechnologie en vele andere. Deze samenwerking en de permanente dialoog met onderzoekers is een uiterst belangrijk instrument voor de ontwikkeling van onze producten.
   

  PHARMA NORD EN KANKERONDERZOEK

  De strijd tegen kanker is één van de grootste uitdagingen voor de medische wetenschap. Pharma Nord is actief betrokken bij internationaal onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Eén van de grootste en meest ambitieuze projecten op dit gebied is de internationale PRECISE studie naar de preventieve eigenschappen van het spoorelement selenium. Pharma Nord is de officiële leverancier van seleniumtabletten en placebopillen voor de hele studie met 40.000 deelnemers uit Denemarken, Zweden en Engeland.
   

  PHARMA NORD EN HARTONDERZOEK

  Pharma Nord steunt het wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe therapieën voor hartziekten, met name behandelingen die de levenskwaliteit verhogen bij mensen die wegens ouderdom of ziekte een gebrek hebben aan co-enzym Q10. Pharma Nord heeft onder meer Q-SYMBIO gelanceerd, een grote multinationale studie naar het potentieel van Q10 als aanvullende behandeling bij chronisch hartfalen.
   

  REFERENTIEPRODUCT

  Vanwege zijn hoge en goed gedocumenteerde biologische beschikbaarheid is het co-enzym Q10 preparaat van Pharma Nord een referentieproduct voor de International Coenzyme Q10 Association. Het is al in meer dan 70 studies getest. Mede dankzij dit onderzoek kan de hoge biologische beschikbaarheid van het preparaat goed gedocumenteerd worden. En het feit dat het al bijna 20 jaar op de markt is, vormt op zich een goede veiligheidsgarantie.
   

  CONFERENTIES & SYMPOSIA

  Er zijn gebieden waar zo vaak nieuwe ontdekkingen worden gedaan, dat het de moeite loont om regelmatig symposia te organiseren waar wetenschappers van over de hele wereld samenkomen om de laatste doorbraken te presenteren. In veel gevallen is Pharma Nord de mede- of hoofdorganisator van dergelijke evenementen. Tot nu toe zijn er wetenschappelijke symposia en conferenties georganiseerd op onderzoeksterreinen als Q10, CLA en selenium.
   

  DE ERVARING VAN DE CONSUMENTEN

  De ervaring van consumenten is van onschatbare waarde voor onze bestaande en toekomstige producten. Hoewel deze ervaring moeilijk als “wetenschappelijke documentatie” kan worden bestempeld, geeft ze toch een indicatie over de werkzaamheid van de preparaten en of ze veilig gebruikt kunnen worden op de korte en lange termijn. Om die reden hecht Pharma Nord enorm veel waarde aan consumentenfeedback en worden consumenten actief aangemoedigd om het bedrijf hun “verhaal” te vertellen.

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram