België | Select other Country

Vertrek je binnenkort op vakantie? Vergeet dan zeker onze zomerproducten niet mee te nemen in je reiskoffer.

Klik verder en kom te weten welk product het best bij jou past.

 

Bio-Melatonine Complex

Zorg voor een goede slaap. Lange vlucht voor de boeg of gewoon last met slapen in een vreemd bed? Bio-Melatonine Complex zorgt voor de juiste hoeveelheid melatonine op het juiste moment en brengt je lichaam naar een slaaptoestand.
 
Lees meer

Bio-Flora

Zorg voor een normale darmflora. Geschikt voor mensen die op verre avontuurlijke reizen gaan en in contact komen met vreemde eetwaren of bacteriële flora of algemeen bij een slechte darmflora. 
 

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bio-Pycnogenol

Last van zware benen bijvoorbeeld tijdens een vliegreis? Vergeet steunkousen, kies voor Bio-Pycnogenol voor lichte benen boordevol vitaliteit. Bio-Pycnogenol helpt de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress en zorgt voor een goede bloedcirculatie, ook in uw benen.
 
Lees meer

Bio-Carotene + E

Bescherm je huid optimaal tegen de gevolgen van zonnebrand. Moet je nog vertrekken op vakantie? Neem vooraf Bio-Carotene+E en bereid je huid voor op de zon. Dit voedingssupplement draagt bij tot het behoud van een normale huid, goed functionerende slijmvliezen en een normaal gezichtsvermogen.
 
Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selenium+Zinc

Ook op vakantie is een goede weerstand belangrijk. Kies voor Selenium+Zinc en zorg voor een normale werking van het immuunsysteem.
 
Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram