Search for

  Zoek Resultaten

  Close


  Heb jij ook zo’n trendy lijstje vol zomerse activiteiten met als doel leuke herinneringen creëren ? Of ben je nog op zoek naar leuke ideeën ? Ontdek hier hoe de producten van Pharma Nord je kunnen helpen om te zorgen voor een onvergetelijke zomer.

  Klik verder om te weten te komen welk product het beste bij jou past!

   

  BioActive Q10 

  Voor actieve en sportieve zomermaanden!
  Fiets je graag een rondje ? Of zijn lange natuurwandelingen meer jou ding ? Méér energie dankzij BioActive Q10. Met vitamine C ter ondersteuning van de energieproductie. Geniet nu ook van onze promo-verpakkingen van 60 capsules + 20 gratis.
   
  Lees meer

  Bio-Pycnogenol

  Voor lichte benen boordevol vitaliteit!
  Ben je graag bezig in je tuin ? Of geniet je van een deugddoende wandeling ? Voor een goede bloedcirculatie, ook in uw benen ! Pijnboomschorsextract (Pycnogenol) draagt bij tot een goede bloedcirculatie. Bestaat in verpakkingen van 60 tabletten en nu ook in een voordeelverpakking van 120+30 tabletten gratis.

  Lees meer

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Bio-T

  Uw lichaam opnieuw in vorm deze zomer ! 
  Met groene thee voor een hoger vetmetabolisme !
  Natuurlijk groene thee-extract met EGCG helpt de stofwisseling te verbeteren en draagt bij tot de vetoxidatie. Geniet nu van 90+30 capsules gratis. 

   

  Lees meer

  Bio-Chromium

  Vaak drang naar zoet ?
  Een zomer vol ijsjes om af te koelen ? Of zijn die marshmallows aan het kampvuur echt onweerstaanbaar ? Gesuikerde voeding brengt je bloedsuikerwaarden uit balans en deze extra calorieën zorgen voor extra kilo's. Kies Bio-Chromium voor het behoud van normale bloedsuikerspiegels. 
   
  Lees meer

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Bio-Carotene+E

  Voor een stralende huid !
  Ben jij een echte zonneklopper en wil je niets liever dan een bruine tint ? Wees lief voor je huid. Verzorg ze, ook na het zonnen, de zonnebank en op vakantie. Bèta-caroteen draagt bij tot het behoud van een gezonde huid.

   
  Lees meer

   

   

   

   

   

   

  Bio-Flora

  Ook op vakantie een gezonde darmflora !
  Ga je kamperen of naar het buitenland? Zijn jouw darmen ook snel uit balans? Buikklachten kunnen een leuke vakantie echt in de weg staan. Bio-Flora is geschikt voor mensen die in contact komen met vreemde bacteriële flora. Denk eraan om ook voedingsvezels en gezonde koolhydraten te eten om een optimale darmflora te creëren.
   
  Lees meer

   

   

   

   

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram