Search for

  Zoek Resultaten

  Close


  Na een lange en sombere winter, is het nu tijd om je lichaam lente-proof te maken. Wanneer de lente in de lucht hangt dan denken we allemaal aan genieten van het goede weer en de buitenlucht. Dit is echter niet altijd evident voor iedereen! Vitaminen en mineralen spelen een grote rol in hoe we ons voelen tijdens deze drukke periode van het jaar. Gebruik die lente-schoonmaak niet alleen voor de opkuis van je huis, maar zorg dat je je goed voelt in lichaam en geest! Ga fris en gezond de zonnige dagen tegemoet!

  Klik verder om te weten te komen welk product het beste bij jou past!

   

   

  D-Pearls 3000   BioActive Q10 100mg 
        

  Jij neemt toch ook al vitamine D?

  Kijk jij na een lange winter ook zo uit naar de zon? Misschien komt het wel door een tekort aan zonlicht! Niet voor niets dat vitamine D ook wel de zonnevitamine wordt genoemd! Vitamine D is belangrijk voor een goede immuniteit en een zonnig goed humeur. Jong en oud hebben baat van het gebruik van een D-Pearls supplement.
  En voor de kinderen bestaan D-Pearls 400 en D-Pearls Drops.

   

  Voor meer energie

  Futloos of vermoeid? Nog voor de zomer je batterij opladen? Meer energie dankzij BioActive Q10, met vitamine C ter ondersteuning van de energieproductie. 
  Geniet nu ook van onze promo-verpakkingen van 60 capsules + 20 gratis.

  Lees meer   Lees meer

   

  BioActive Magnesium   Bio-Chromium
        

  Gespannen gevoel na een drukkende periode?

  Heeft u de indruk dat u door uw reserves heen bent en is het druk in uw hoofd? Magnesium ondersteunt de psychologische functies en draagt zo bij aan uw geestelijke veerkracht en een goed geestelijk evenwicht. Geniet nu van 120+30 tabletten gratis. 

   

  Vaak drang naar zoet?

  Iedereen heeft wel eens trek in iets zoet. Maar wist je dat gesuikerde voeding je suikerspiegel uit balans brengt? 
  Kies Bio-Chromium voor het behoud van normale bloedsuikerspiegels. 

  Lees meer   Lees meer

   

  Bio-Pycnogenol   Bio-Melatonine Complex
        

  Beschermt de lichaamscellen

  Een lenteschoonmaak overslaan is geen goed idee. Het leidt tot ophoping van stof en huidschilfers in huis, wat klachten van mensen met allergieën kan verhogen.
  Ons lichaam bevat antilichamen die ons beschermen tegen indringers. Bij sommige mensen valt een bepaald soort antilichaam ten onrechte stoffen aan die eigenlijk niet schadelijk zijn, zoals stof, pollen, huidschilfers. Dit kan leiden tot oxidatieve stress dat onze immuniteitscellen aanvalt. Allergische reacties zoals astma kunnen een gevolg zijn.
  Bio-Pycnogenol bevat een extract van de maritieme pijnboom Pinus pinaster. Pinus pinaster draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.

   

  Moe van schaapjes te tellen ?

  Melatonine zorgt voor een slaperig gevoel ‘s avonds als het donker wordt en speelt een belangrijke rol in ons dag- en nachtritme. Een gebrek aan daglicht en blauw licht van schermen voor het slapen gaan, maar ook stress, cafeïne en nicotine kunnen de aanmaak van melatonine remmen.
  Bij een verstoorde nachtrust door een tekort aan melatonine kan het nuttig zijn om Bio-Melatonine Complex als aanvulling te nemen. Tablet langzaam onder de tong laten smelten.
  Een goede nachtrust kan immers wonderen doen !

  Lees meer   Lees meer

   

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram