Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Hoe kan ik mijn weerstand verterken ?

   

  Een onevenwichtige voeding of een lage vitaminestatus kan een negatieve invloed op het immuunsysteem uitoefenen vermits bijna alle vitaminen op de ene of de andere manier inspelen op onze weerstand.

  Hier vindt u een overzicht van de Pharma Nord producten die ofwel afzonderlijk ofwel in combinatie kunnen ingenomen worden en zo bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem.

  Klik verder om te weten te komen welk product het best bij jou past!

   

  D-Pearls 
  Vitamine D, ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem! Wist u dat 8 op 10 personen een tekort hebben aan vitamine D? Iedereen heeft baat bij het gebruik van een D-Pearls supplement!
  Lees meer
  Selenium+Zinc 

  Selenium+Zinc is een uitgebalanceerde formule. Selenium, zink en vitaminen A, B6 en C dragen bij tot een goede werking van het immuunsysteem. En de voedingsstoffen selenium, zink en de vitaminen C en E beschermen tegen oxidatieve stress, dat onze immuniteitscellen onophoudelijk aanvalt.

  Een goede selenium en zink status is dus onmisbaar. Gezien het moeilijk kan zijn om genoeg selenium en zink te krijgen uit de voeding, is een aanvulling aangewezen.

  Lees meer
  Bio-Q10 100 mg GOLD
  Ons lichaam produceert zijn eigen Q10. Naarmate we ouder worden, neemt onze lichaamseigen aanmaak echter af. Ziekte kan ook leiden tot verminderde niveaus van deze stof.
  Naast coënzym Q10, dat een vitamine-achtige voedingsstof is, bevat BioQ10 100mg Gold ook vitamine B2 (riboflavine) die bijdraagt aan een normale energieomzet en helpt bij de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

  Lees meer

  BioActive Q10 100 mg
  BioActive Q10 100 mg bevat coënzym Q10 in natuurlijke, gereduceerde en actieve vorm : ubiquinol. BioActive Q10 100 mg is een krachtige antioxidant en helpt het lichaam een laag gehalte aan Q10 aan te vullen. 
  BioActive Q10 100mg, bevat naast ubiquinol ook vitamine C. Vitamine C helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen en beschermt de lichaamscellen tegen oxidatieve stress, dat onze immuniteitscellen onophoudelijk aanvalt.
  Lees meer
  BioActive Vitamine C
  BioActive Vitamine C is aangewezen voor een normale werking van het immuunsysteem. BioActive Vitamine C bevat calciumascorbaat, een niet-zure bron van vitamine C dat zacht is voor het maagslijmvlies en geen irritaties veroorzaakt, ook niet bij langdurig gebruik. Elke sliktablet brengt 750 mg goed opneembaar vitamine C aan.
  Lees meer
  Bio-Multivitamin Pharma Nord
  Bio-Multivitamin, een basis vitaminen, mineralen en spoorelementen preparaat die de dagelijkse nutritionele behoeften ondersteunt. Een goede immuniteit en positieve energie voor het hele gezin. Geniet nu van een promoverpakking 120+30 tabletten gratis. 
  Lees meer
  Influ-Zinc
  Zuigtabletten zonder suiker, met zink en vitamine C, die zorgen voor een optimale werking van uw immuniteit. De zuigtabletten zorgen voor een snelle afgifte van de actieve ingrediënten aan de slijmvliezen in de keel en mondholte. 
  Een maximaal effect wordt bereikt door Influ-Zinc vanaf de eerste ongemakken op geregelde tijdstippen op te zuigen (om de 2 tot 3 uur, tot 4 zuigtabletten per dag).
  Lees meer
  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram