Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  De lente brengt ons energie! Voel je goed en maak je lichaam en geest klaar

  De zon schijnt en geeft de eerste zalige warmte. De natuur ontwaakt eindelijk uit haar winterslaap. Weg met de dikke wintertrui. Wanneer de lente in de lucht hangt, dan denken we allemaal aan een hoger energiepeil en een goed humeur. Maar dat is niet altijd even evident voor iedereen! Vitaminen en mineralen spelen een grote rol in hoe we ons voelen tijdens deze mooie periode van het jaar. Zorg dat je je goed voelt in lichaam en geest! Ga energiek en gezond de zonnige dagen tegemoet!

  Klik verder om te weten te komen welk product het beste bij jou past!


  BioActive Q10

  Opnieuw voldoende lente-energie

  Na een rustige winter is het tijd om weer af te stemmen op de levenslustige energie van de lente en in beweging te komen. Dit kan met BioActive Q10 dat naast ubiquinol ook vitamine C bevat ter ondersteuning van de energieproductie en dat helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen.
  Geniet nu ook van onze promo-verpakkingen van 60 capsules + 20 gratis.

  Lees meer
  BioActive Magnesium

  Lege batterij en toe aan ontspanning?

  Heeft u de indruk dat u door uw reserves heen bent en is het druk in uw hoofd? Magnesium ondersteunt de psychologische functies en draagt zo bij aan uw geestelijke veerkracht en een goed geestelijk evenwicht. Geniet nu van 120+30 tabletten gratis.

  Lees meer
  Bio-Melatonine Complex

  Moe van schaapjes te tellen ?

  De lente kan je uit je slaap houden. Je ritme verandert omdat het sneller licht is en later donker. Door een verstoord ritme heb je meer nood aan rust. Melatonine zorgt voor een slaperig gevoel ‘s avonds als het donker wordt en speelt een belangrijke rol in ons dag- en nachtritme.
  Bij een verstoorde nachtrust door een tekort aan melatonine kan het nuttig zijn om Bio-Melatonine Complex als aanvulling te nemen. De tablet langzaam onder de tong laten smelten.
  Een goede nachtrust kan immers wonderen doen !

  Lees meer

  D-Pearls 3000

  Jij neemt toch ook al vitamine D?

  Kijk jij na een lange winter ook zo uit naar de zon? Misschien komt het wel door een tekort aan zonlicht! Niet voor niets dat vitamine D ook wel de zonnevitamine wordt genoemd! Vitamine D is belangrijk voor een goede immuniteit en een zonnig goed humeur. Jong en oud hebben baat van het gebruik van een D-Pearls supplement.
  En voor de kinderen bestaan D-Pearls 400 en D-Pearls Drops.

  Lees meer
  Bio-Chromium

  Vaak drang naar zoet?

  Iedereen heeft wel eens trek in iets zoet. Maar wist je dat gesuikerde voeding je suikerspiegel uit balans brengt?
  Kies Bio-Chromium voor het behoud van normale bloedsuikerspiegels.

  Lees meer
  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram