Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Zoals ieder jaar in de winter, is ons lichaam kwetsbaarder voor winterse ongemakken. Gezond eten en gezonde voedingskeuzes zorgen voor een optimale immuniteit. Het is essentieel om je lichaam te voeden met de juiste voedingsstoffen. Maak de juiste keuze ter ondersteuning van het immuunsysteem !

  Klik verder om te weten te komen welk product het beste bij jou past !

   

  D-Pearls 3000

  Neem jij al vitamine D?

  Last van een somber gevoel ? Misschien komt het wel door een tekort aan zonlicht ! Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, geen wonder dat heel wat mensen er in de herfst- en wintermaanden te kort van hebben. Vitamine D is noodzakelijk voor het behoud van een normale immuniteit. Je voorziet je dus best in een voldoende aanbreng van deze voedingsstof !
  D-Pearls, natuurlijk vitamine D in een gezonde extra vierge olijfolie, voor een goede weerstand en een zonnig goed humeur!
  Voor de kinderen bestaan D-Pearls Drops en D-Pearls 800.

  Lees meer
  Selenium+Zinc

  Ter ondersteuning van het immuunsysteem

  Selenium vormt de sleutel van onze immuniteit en is onmisbaar voor een goede werking van het immuunsysteem. Een te laag gehalte aan selenium kan ervoor zorgen dat het immuunsysteem tekort komt.
  In België is de seleniumstatus niet steeds optimaal ! Zorg dan ook voor voldoende selenium en geniet nu van onze promoverpakking 90 tabletten + 30 gratis.
  Selenium+Zinc, een uitgebalanceerde formule, die reeds meer dan 25 jaar op de markt aanwezig is!

  Lees meer
  BioActive Q10

  Voor meer energie

  Koude, donkere dagen maken je sneller moe en lusteloos? En moet je ook nog eens vechten tegen winterkwalen ?
  Vul dan snel je tekorten aan met BioActive Q10, een product dat Q10 bevat in natuurlijke, gereduceerde en actieve vorm, identiek aan de lichaamseigen vorm van Q10. BioActive Q10 bevat ook vitamine C die bijdraagt aan een normale energieproductie en helpt bij de vermindering van vermoeidheid en uitputting.
  Winterkwalen maken ons moe en verhogen het verlangen om te slapen. Rust zal de weerstand helpen verbeteren. En een goed energie-niveau helpt het lichaam om te kunnen herstellen. Geniet nu ook van onze promoverpakking van 60 capsules + 20 gratis.

  Lees meer
  BioActive Vitamine C 750mg

  Eet jij voldoende groenten en fruit?

  Vind jij het moeilijk om in de winter vijf porties groenten en fruit te eten ? Neem dan BioActive Vitamine C !
  Het is belangrijk om te voorzien in een goede aanbreng van vitamine C, die bijdraagt tot een normale werking van het immuunsysteem.
  BioActive Vitamine C brengt vitamine C aan onder vorm van calcium ascorbaat, een niet-zure bron van vitamine C die zacht is voor het maagslijmvlies en geen irritaties veroorzaakt, ook niet bij langdurig gebruik. Elke sliktablet brengt 750 mg goed opneembaar vitamine C aan.

  Lees meer
  Bio-Multivitamin Pharma Nord

  Voor het hele gezin

  Bio-Multivitamin, een basis vitaminen, mineralen en spoorelementen preparaat, brengt 15 actieve ingrediënten die de dagelijkse nutritionele behoeften van de moderne mens ondersteunt. Dit zorgt voor een goede immuniteit en positieve energie voor het hele gezin, en dit vanaf 12 jaar ! 
  Bio-Multivitamin Pharma Nord is ook geschikt tijdens de zwangerschap en voor vrouwen die borstvoeding geven.
  Geniet nu ook van de promoverpakking 120+30 tabletten gratis. 

  Lees meer
  Bio-Melatonine Complex

   Moe van schaapjes te tellen?

  In de winter is het later licht en vroeger donker. Dit kan bij sommige mensen zorgen voor een verstoord dag/nachtritme. Melatonine wordt aangemaakt bij het vallen van de avond als het donker wordt en zorgt voor een slaperig gevoel. Bij een verstoorde nachtrust door een tekort aan melatonine kan het nuttig zijn om Bio-Melatonine Complex als aanvulling te nemen.
  Een goede nachtrust kan immers wonderen doen, ook voor je immuunsysteem !

  Lees meer
  Bio-Biloba

  Voor de doorbloeding

  Heb jij ook wel eens last van koude handen of voeten bij lagere temperaturen ? 
  Koude kan je bloedvaten vernauwen waardoor de doorbloeding kan verminderen. Het resultaat? Vervelende winterhanden en wintertenen, maar het probleem kan zich net zo goed aan je oren of neus voordoen.
  Bio-Biloba helpt een goede doorbloeding te behouden. Terug warme handen met Bio-Biloba!

  Lees meer
  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram