België | Select other Country

De dagen worden korter en de temperaturen kouder. Zoals elk jaar als de winter nadert, is ons lichaam kwetsbaarder voor winterse ongemakken. Het is essentieel om de goede daden van de herfst voort te zetten en je lichaam voor te bereiden op de winter. 

Klik verder om te weten te komen welk product het beste bij jou past !

 

D-Pearls 3000
Last van een somber gevoel ? Misschien komt het wel door een tekort aan zonlicht ! Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, geen wonder dat heel wat mensen er in de herfst- en wintermaanden te kort van hebben. Vitamine D is noodzakelijk voor het behoud van een normale immuniteit. Je voorziet je dus best in een voldoende aanbreng van deze voedingsstof !
D-Pearls, natuurlijk vitamine D in een gezonde extra vierge olijfolie, voor een goede weerstand en een zonnig goed humeur!
Voor de kinderen bestaan D-Pearls Drops en D-Pearls 800.
 
Lees meer
BioActive Q10
Koude, donkere dagen maken je sneller moe en lusteloos? En moet je ook nog eens vechten tegen winterkwalen ?
Vul dan snel je tekorten aan met BioActive Q10, een product dat Q10 bevat in natuurlijke, gereduceerde en actieve vorm, identiek aan de lichaamseigen vorm van Q10. BioActive Q10 bevat ook vitamine C die bijdraagt aan een normale energieproductie en helpt bij de vermindering van vermoeidheid en uitputting.
Winterkwalen maken ons moe en verhogen het verlangen om te slapen. Rust zal de weerstand helpen verbeteren. En een goed energie-niveau helpt het lichaam om te kunnen herstellen. 
 
Lees meer
Bio-Melatonine Complex
In de winter is het later licht en vroeger donker. Dit kan bij sommige mensen zorgen voor een verstoord dag/nachtritme. Melatonine wordt aangemaakt bij het vallen van de avond als het donker wordt en zorgt voor een slaperig gevoel. Bij een verstoorde nachtrust door een tekort aan melatonine kan het nuttig zijn om Bio-Melatonine Complex als aanvulling te nemen.
Een goede nachtrust kan immers wonderen doen, ook voor je immuunsysteem !
 
Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bio-Biloba
Heb jij ook wel eens last van koude handen of voeten bij lagere temperaturen ? 
Koude kan je bloedvaten vernauwen waardoor de doorbloeding kan verminderen. Het resultaat? Vervelende winterhanden en wintertenen, maar het probleem kan zich net zo goed aan je oren of neus voordoen.
Bio-Biloba helpt een goede doorbloeding te behouden. Terug warme handen met Bio-Biloba!
 
Lees meer
BioActive Vitamine C 750mg
Vind jij het moeilijk om in de winter vijf porties groenten en fruit te eten ? Neem dan BioActive Vitamine C !
Het is belangrijk om te voorzien in een goede aanbreng van vitamine C, die bijdraagt tot een normale werking van het immuunsysteem.
BioActive Vitamine C brengt vitamine C aan onder vorm van calcium ascorbaat, een niet-zure bron van vitamine C die zacht is voor het maagslijmvlies en geen irritaties veroorzaakt, ook niet bij langdurig gebruik. Elke sliktablet brengt 750 mg goed opneembaar vitamine C aan.
 
Lees meer
Selenium+Zinc
Selenium vormt de sleutel van onze immuniteit en is onmisbaar voor een goede werking van het immuunsysteem. Een te laag gehalte aan selenium kan ervoor zorgen dat het immuunsysteem tekort komt.
In België is de seleniumstatus niet steeds optimaal ! Zorg dan ook voor voldoende selenium en geniet nu van onze promoverpakking 90 tabletten + 30 gratis.
Selenium+Zinc, een uitgebalanceerde formule, die reeds meer dan 25 jaar op de markt aanwezig is!
 
Lees meer
To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram