Search for

  Zoek Resultaten

  Close

   

   

  De meeste vitamine D wordt in de huid aangemaakt als reactie op blootstelling aan UV-stralen. Onze  aanmaak van vitamine wordt echter beïnvloed door diverse factoren. Als u minder buiten bent of een getinte of donkere huidskleur heeft, kan uw lichaam soms te weinig vitamine D aanmaken.

  D-Pearls - een eenvoudige oplossing

   

  D-Pearls is speciaal ontwikkeld als aanvulling en is een eenvoudige manier voor de hele familie om een tekort te vermijden of te compenseren. De pareltjes bevatten het natuurlijk in vet oplosbaar vitamine D3 opgelost in een gezonde « extra vierge » olijfolie van eerste koude persing voor een goede biologische opname en werkzaamheid.

  D-Pearls voor iedereen, het hele jaar door !

   

  D-Pearls zijn kleine, ronde pareltjes met 800 IE* (20 μg), 1520 IE* (38 μg) en 3000 IE* (75 μg) natuurlijk vitamine D3 opgelost in gezonde olijfolie van eerste persing. Om door te slikken of om op te kauwen. Een kwaliteitsproduct in een hygiënische blisterverpakking. De gelatine capsule is Halal en Kosher gecertificeerd.

  *IE = Internationale eenheden. 40 IE komt overeeen met 1 microgram (µg).

   

  D-Pearls 3000
  D-Pearls 3000 is een hooggedoseerde vitamine D3 met 3000 IE* (75µg) in kleine capsules, makkelijk in te nemen. De vitamine D is opgelost in koudgeperste olijfolie, dit verzekert een goede opneembaarheid. Voor ouderen, Tekorten vanaf 11 jaar, obesitas, donkere huidskleur. Ideale boost voor de weerstand. Goed voor sterke tanden, botten en spieren.
  Lees meer
  D-Pearls 1520
  D-Pearls 1520 zijn kleine pareltjes die elk 1520 IE* (38µg) natuurlijke vitamine D3 bevatten in koud geperste olijfolie voor een optimale opname. Ideaal bij opstart en in de winterperiode. Goed voor botten, tanden, immuniteit en spieren. 
  Lees meer
  D-Pearls 800
  D-Pearls 800 zijn kleine gele pareltjes die elk 800 IE* (20µg) natuurlijke vitamine D3 bevatten in koud geperste olijfolie voor een optimale opname. Geschikt voor dagelijkse inname vanaf 12 jaar. Goed voor botten, tanden, immuniteit en spieren. 

  Lees meer

  D-Pearls en kinderen

   

  Vitamine D is zelfs nog belangrijker tijdens de kindertijd, omdat de voedingsstof een belangrijke rol speelt bij de ondersteuning van de normale groei en ontwikkeling van het botweefsel. Het is belangrijk voor kinderen om toegang te krijgen tot voldoende zonlicht. Een supplement maakt het gemakkelijker om het hele jaar door voldoende vitamine D binnen te krijgen. Officiële instanties bevelen 400 IE* vitamine D per dag aan vanaf de geboorte.

  D-Pearls 400

  D-Pearls 400 is een junior editie van onze D-Pearls voor volwassenen. D-Pearls 400 zijn zachte gelatinecapsules die elk 400 IE* (10 μg) vitamine D3 bevatten. D-Pearls 400 zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dankzij de kleine afmetingen van de parels zijn ze gemakkelijk in te nemen.

  Lees meer
  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram