Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Ter gelegenheid van het tiende Nutri- en Fytotherapie congres in België, werd aan het bèta-glucaan voedingssupplement Primmuno van Pharma Nord de prijs van 'Beste Product 2009' toegereikt.
  De presentatie van Primmuno, een innoverend voedingssupplement dat specifieke 1,3/1,6 bètaglucanen bevat afkomstig van gist, trok de meeste aandacht op het congres. De mogelijkheid van de bèta-glucanen afkomstig van gist om het immuunsysteem te activeren en te stimuleren biedt een waaier interessante voordelen voor de gezondheid, wanneer ze als voedingssupplement worden ingenomen.

  Diëtist Erwin Missiaen, aangestelde zaakvoerder van Pharma Nord België, was tevreden en fier de prijs in ontvangst te nemen.

  "We denken dat Primmuno over een groot potentieel beschikt, vooral voor personen die graag hun immuunsysteem wat zouden willen opwakkeren. De prijs van het Nutri-en Fytocongres maakt de consument en de verdelers er attent op dat dit een product is dat hun aandacht verdient."

  Product niet meer beschikbaar.
  Wenst u meer informatie over de beschikbare producten die uw immuunsysteem kunnen ondersteunen, klik hier

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram