Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Magnesium is belangrijker dan u misschien dacht
  Als u niet precies weet waar magnesium goed voor is, lees dan door en ontdek hoe BioActive Magnesium u kan helpen.

  Wist u dat magnesium deel uitmaakt van meer dan 300 verschillende enzymen in het lichaam? Waarschijnlijk niet. U bent zeker niet de enige. Uit een recent Amerikaans consumentenonderzoek blijkt dat maar weinigen denken dat magnesium heel belangrijk is voor de mens. De relatief kleine, maar onthullende studie laat zien dat er behoefte is aan betere informatie over voedingsstoffen en hun invloed op onze gezondheid.

  Houd uw spieren in conditie

  Wat doet magnesium nu precies? Een van de belangrijkste eigenschappen van deze stof, die we onder andere uit spinazie, pompoenzaad, amandelen en avocado’s binnenkrijgen, is de ondersteuning van een goede spierfunctie. Overal in het menselijk lichaam zitten spieren, dus het gaat niet alleen om de biceps, triceps en dijspieren. De belangrijkste spier is uiteraard het hart, en dat die goed werkt is natuurlijk van essentieel belang. Daarnaast bevat het lichaam zogeheten zacht spierweefsel, dat bijvoorbeeld in de darmen te vinden is.

  Goed voor botten

  Magnesium helpt ook om botten en tanden in normale, stevige conditie te houden. Dat is van bijzonder belang bij het opgroeien. Magnesium zorgt voor de regulering van de hoeveelheid calcium in de verschillende weefsels. De stof helpt calcium naar de botcellen te brengen, die calcium nodig hebben. Magnesium zorgt er ook voor dat spiercellen en andere cellen in zacht weefsel niet overladen worden met calcium, waar grote hoeveelheden van die stof niet wenselijk zijn.

  Houd uw zenuwen rustig

  Magnesium is eveneens van belang voor een goed werkend zenuwstelsel, en dat is misschien belangrijker dan u denkt. Het zenuwstelsel draagt bij aan het juist functioneren van tal van lichaamsfuncties, zoals spiersamentrekkingen, de hartactiviteit, het reactievermogen, enzovoorts. Stress is iets wat het zenuwstelsel uit balans kan brengen, dus als u stress voelt, is het belangrijk om voldoende magnesium binnen te krijgen om alles rustig te houden.

  BioActive Magnesium: een betrouwbare magnesiumbron

  Magnesium is bovendien nodig voor de energiestofwisseling in de cellen. De stof helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen, dus als u zich vaak moe voelt, is het misschien raadzaam om te controleren of u voldoende magnesiumhoudend voedsel eet. Maar u kunt ook BioActive Magnesium gebruiken, wat een praktische en betrouwbare manier is om er zeker van te zijn dat u elke dag voldoende magnesium binnenkrijgt. BioActive Magnesium bevat drie verschillende magnesiumbronnen in een speciaal ontwikkelde tablet die snel oplost en een goede opneembaarheid en effectiviteit garandeert.

  Lees hier meer over BioActive Magnesium

   

  Bekijk de video om te zien hoe goed BioActive Magnesium oplost in vergelijking met andere producten op de markt.

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram