Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Sterk de winter door!


  D-Pearls 1520

  D-Pearls bevat natuurlijke vitamine D3 opgelost in gezonde olijfolie van eerste persing (extra vierge). Wist U dat 8 op 10 personen een tekort hebben aan vitamine D? D-Pearls voor jong en oud, het hele jaar door maar vooral tijdens de winterperiode!
  Lees meer

   


  Selenium+Zinc

  De antioxidanten, o.a. de vitaminen C en E én de spoorelementen zink en selenium, zijn dé sleutelelementen die bijdragen tot de bescherming tegen oxidatieve stress, die ons afweersysteem onophoudelijk aanvalt.
  Lees meer

   


  Influ-Zinc

  Lopende neus of schorre keel? Om een maximaal effect te hebben, dient Influ-Zinc bij het optreden van de eerste tekenen van winterse ongemakken op geregelde tijdstippen ingenomen te worden. Suikervrije zuigtabletten met sinaasappelsmaak.
  Lees meer

   


  Bio-Flora

  Bio-Flora bevat 2 stammen melkzuurbacteriën, Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium Animalis lactis. Geschikt voor mensen die in contact komen met vreemde bacteriële flora of bij een slechte darmflora.
  Lees meer

   

  Primmuno Plus

  Selenium en vitamine D3 spelen een belangrijke rol in een normale werking van het natuurlijk lichaamseigen immuunsysteem. Studies hebben uitgewezen dat de dagelijkse inname een goede weerstand ondersteunt.
  Lees meer

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram