België | Select other Country

Sterk de winter door!


D-Pearls 1520

D-Pearls bevat natuurlijke vitamine D3 opgelost in gezonde olijfolie van eerste persing (extra vierge). Wist U dat 8 op 10 personen een tekort hebben aan vitamine D? D-Pearls voor jong en oud, het hele jaar door maar vooral tijdens de winterperiode!
Lees meer

 


Selenium+Zinc

De antioxidanten, o.a. de vitaminen C en E én de spoorelementen zink en selenium, zijn dé sleutelelementen die bijdragen tot de bescherming tegen oxidatieve stress, die ons afweersysteem onophoudelijk aanvalt.
Lees meer

 


Influ-Zinc

Lopende neus of schorre keel? Om een maximaal effect te hebben, dient Influ-Zinc bij het optreden van de eerste tekenen van winterse ongemakken op geregelde tijdstippen ingenomen te worden. Suikervrije zuigtabletten met sinaasappelsmaak.
Lees meer

 


Bio-Flora

Bio-Flora bevat 2 stammen melkzuurbacteriën, Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium Animalis lactis. Geschikt voor mensen die in contact komen met vreemde bacteriële flora of bij een slechte darmflora.
Lees meer

 

Primmuno Plus

Selenium en vitamine D3 spelen een belangrijke rol in een normale werking van het natuurlijk lichaamseigen immuunsysteem. Studies hebben uitgewezen dat de dagelijkse inname een goede weerstand ondersteunt.
Lees meer