Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  WAAR OF NIET WAAR ? HET BELANGRIJKSTE OVER VITAMINE D!

  De volgende antwoorden zijn correct : 1. Niet waar, 2. Waar, 3. Waar, 4. Niet waar, 5. Waar, 6. Niet waar, 7. Waar

  Wat u moet weten over vitamine D 

  80% van de aanvoer van vitamine D wordt aangemaakt door de huid wanneer deze wordt blootgesteld aan zonlicht. De overige 20% moeten we uit onze voeding halen. Vitamine D vindt men slechts in geringe mate terug in vette vis, eieren, vlees en zuivelproducten. Jammer genoeg is de zon in ons land te vaak afwezig. Ze staat ofwel te laag ofwel is ze niet krachtig genoeg. Maar liefst 8 op 10 Belgen heeft een tekort aan vitamine D. Een dagelijks aanvulling kan dus nuttig zijn. 

  Het belang van voldoende vitamine D

  Voldoende hoge vitamine D-waarden zijn cruciaal om calcium en fosfor in het lichaam op te nemen en zijn gunstig voor sterke botten, een goede spierwerking en gezonde tanden. Voldoende vitamine D is eveneens belangrijk voor een goed immuunsysteem en het celdelingsproces. 

  De zonnevitamine, voor iedereen, het hele jaar door !

  D-Pearls van Pharma Nord is dé oplossing voor het hele gezin. Elke capsule bevat natuurlijk vitamine D3, opgelost in een gezonde « extra vierge » olijfolie. Omdat vitamine D in vet oplosbaar is, garandeert de opname in natuurlijke olijfolie een goede biologische beschikbaarheid en optimale werkzaamheid. D-Pearls is beschikbaar in drie doseringen – D-Pearls 800 i.e. (ofwel 20 microgram), D-Pearls 1520 i.e. (ofwel 38 microgram) en D-Pearls 3000 (ofwel 75 microgram). Voor de allerkleinsten bestaat er de D-Pearls drops, vitamine D in druppels. Voor meer advies kan u terecht bij uw apotheker.

   

  Geef een correct antwoord op volgende vraag:

   

  * U kunt slechts één staal per persoon ontvangen

  Uit de toegestuurde formulieren met een correct antwoord worden 10 winnaars getrokken die persoonlijk verwittigd zullen worden en het gratis product wordt hen zonder kosten toegestuurd. De winnaars worden eveneens vermeld op de website.

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram