Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  QUIZ

  Bio-Chromium

  Hou je bloedsuikerspiegel in balans
   

   

  Als gevolg van ongezonde voedingspatronen en de allesbehalve optimale keuze van levensstijl, hebben steeds meer mensen last van een te hoge bloedsuikerspiegel. Volgens twee Amerikaanse studies kan het dagelijkse gebruik van een chroomsupplement bijdraagt tot instandhouding van normale de bloedsuikerwaarden.

  Wetenschappers ontdekten dat een groep deelnemers die een chroomsupplement (ChromoPrecise) kreeg, een aanzienlijk betere controle van hun bloedsuikerspiegel hadden in vergelijking met degenen die een placebo kregen. ChromoPrecise is een organische chroomgist waarvan de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft vastgesteld dat het een biologische beschikbaarheid heeft die tot tien keer beter is dan andere vormen van chroom. Het is de enige organische chroomgist momenteel toegelaten in de EU.

  Verscheidene verbeterde gezondheidsmarkers

  Uit deze studie is ook gebleken dat verscheidene gezondheidsmarkers significant verbeterden bij mensen die dit chroomsupplement kregen. Acht weken nadat de toediening van de chroomgist was stopgezet, lagen deze waarden echter terug op hun oorspronkelijke niveaus.

  Hoe werkt chroom?

  Chroom is een spoorelement en een mineraal dat wij als mens nodig hebben voor de uitvoering van verschillende biologische functies. Het helpt ons om vetten, koolhydraten en eiwitten om te zetten in energie in het lichaam en is bijgevolg belangrijk voor het behoud van een normaal metabolisme. Bovendien draagt chroom bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten.

  Chroom maakt deel uit van een complex dat als ware een "sleutel" is die de cel ontgrendelt van binnenuit waardoor er meer suiker in de cel kan komen. Bij een tekort aan chroom is het moeilijker om suiker in de cel te krijgen. Dit kan leiden tot insulineresistentie waarbij het lichaam wel voldoende insuline aanmaakt maar er niet goed op reageert vanwege een gebrek aan chroom.

  (MAAK KANS OP EEN GRATIS VERPAKKING Bio-Chromium 30 tabletten)

  Geef een correct antwoord op volgende vraag:

  * U kunt slechts één staal per persoon ontvangen

  ** Actie geldig tot 31/12/2020 en is beperkt tot één deelname per gezin of per adres, en enkel voor deelnemers woonachtig in België.

  Uit de toegestuurde formulieren met een correct antwoord worden 20 winnaars getrokken die persoonlijk verwittigd zullen worden en het gratis product wordt hen zonder kosten toegestuurd. De winnaars worden eveneens vermeld op de website.

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram