Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Cholesterol: ook jij hebt er ongetwijfeld al veel over gelezen of gehoord.

  Algemeen wordt er  aanbevolen om de cholesterolwaarden binnen welbepaalde grenzen te houden. Cholesterol is een vetstof is die we nodig hebben voor de opbouw van lichaamscellen en die noodzakelijk is voor een goede werking van het lichaam (aanmaak van hormonen, vitamine D en galzuren). Genetische factoren en een foutieve levensstijl (voeding te rijk aan verzadigde vetten, te weinig lichaamsbeweging, overgewicht, enz.) kunnen leiden tot verhoogde cholesterolwaarden in het bloed. Laat net dit verhoogd cholesterolgehalte een risicofactor zijn voor de ontwikkeling van hart- en vaatziekten.

   

  Uw cholesterol binnen veilige grenzen houden is dus een goed idee. Het eten van een gezonde en gevarieerde voeding en een regelmatige fysieke activiteit zijn nuttige manieren om ervoor te zorgen dat uw cholesterolwaarden onder controle worden gehouden.

  Bio-Balance Rode Rijst bevat een natuurlijke stof, die bijdraagt tot het behoud van gezonde cholesterolwaarden. Het is bedoeld als middel ter ondersteuning van uw inspanningen om uw cholesterolgehalte onder controle te houden.

   

  Bio-Balance Rode Rijst bevat het extract van rood gegiste rijst, een fermentatie van witte rijst met Monascus purpureus gist en wat leidt tot de vorming van verschillende natuurlijke stoffen. één daarvan ,monacoline K*, draagt bij tot het behoud van normale cholesterolwaarden. (* het gunstige effect wordt bereikt door het gebruik van 10 mg per dag.)

   

  Monacoline K werkt zoals een natuurlijke statine en remt de cholesterolaanmaak in de lever. Het wordt ook wel eens "mevinoline" of "lovastatine" genoemd.

  Rood gegist rijstextract wordt door het lichaam goed verdragen.

   

  Bio-Balance Rode Rijst is een 100% natuurlijke oplossing dat op een doeltreffende manier bijdraagt tot normale cholesterolwaarden. In combinatie met gezonde voeding en een actieve en gezonde levensstijl is Bio-Balance Rode Rijst een goede manier om het lichaam te helpen bij het behoud van cholesterolwaarden binnen de gestelde streefwaarden.

   

  *De actie is beperkt tot één deelname per gezin of per adres, en enkel voor deelnemers woonachtig in België.

  **Uit de toegestuurde formulieren met een correct antwoord worden 10 winnaars getrokken die persoonlijk verwittigd zullen worden en het gratis product wordt hen zonder kosten toegestuurd. 

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram