Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Op het gerenommeerde jaarlijks Gezondheidscongres voor voeding en fytotherapie verkozen specialisten het beste product dat bijdraagt tot een betere gezondheid van de bevolking: StatiQinon, Beste Product 2012.

  Op zaterdag 24 maart 2012 vond het 13e Congres voor Nutri- & Fytotherapie plaats in het prachtige kader van het ‘Château du Lac’ te Genval.

  Meer en meer wetenschappelijke studies bevestigen de efficiëntie van het gebruik van plantenpreparaten en voedingssupplementen. Werkingsmechanismen worden ontrafeld en specifieke indicaties worden aangegeven. Dit wetenschappelijk congres stelt de nieuwste ontwikkelingen in dit domein voor. Daarenboven is dit congres de ideale ontmoetingsplaats voor iedereen die op een professionele manier begaan is met deze problematiek.
  Het congres richt zich tot alle professionelen uit de gezondheidszorg met interesse voor voeding en fytotherapie zoals artsen, apothekers, verpleegkundigen, diëtisten en anderen. Maar ook voedings- en farmaceutische bedrijven, producenten van supplementen, overheid, gezondheidsorganisaties, pers en voorlichtingsdiensten.

  Ook dit jaar waren er meer dan 250 geïnteresseerde deelnemers aan het gevulde dagprogramma die met grote belangstelling de nieuwste trends uit de sector gevolgd hebben.

  Bedrijven die in 2011 of 2012 een product ontwikkeld of op de markt gebracht hebben dat kan bijdragen tot een betere gezondheid van de bevolking konden zich kandidaat stellen voor de prestigieuze prijs, Award Nutri- & Fytotherapie Beste Product 2012. De experten in België op het gebied van nutri- en fytotherapie die deelnamen aan het congres hebben uit de weerhouden kandidaten StatiQinon verkozen tot grote winnaar 2012.

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram