Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Pharma Nord introduceert 2 nieuwe producten 05.2011

  Pharma Nord introduceert 2 nieuwe producten - mei 2011

  B-Daddy voor de vruchtbaarheid van de man en StatiQinon voor een gezond cholesterolgehalte.

  Deze twee nieuwe producten zijn ontwikkeld op basis van de wetenschappelijke rapporten van de EFSA, een organisatie die onderzoek doet naar de effecten van voeding en voedingssupplementen op de gezondheid.

  B-Daddy
  Bij 1 op de 5 stellen blijkt het krijgen van kinderen moeilijk te verlopen. In veel gevallen blijkt de oorzaak te liggen bij de kwaliteit van het zaad van de man. Er zijn veel factoren die een belasting vormen voor de zaadkwaliteit. Deze factoren kunnen uit de omgeving komen, zoals milieuvervuiling, straling en een overdaad aan zon, maar ook door ons eigen gedrag: roken, te nauw zittend ondergoed en overmatig alcohol gebruik. Ook onze gezondheidstoestand speelt een rol: overgewicht, ontstekingen in het lichaam en medicijngebruik kunnen de kwaliteit van het zaad verminderen. Deze vermindering loopt via een proces dat oxidatieve stress heet. Dit proces veroorzaakt schade aan de celwand en het DNA van de zaadcel. Deze schade kan beperkt worden door het gebruik van bepaalde stoffen, die bovendien zorgen voor een normale aanmaak van het zaad bij de man. Onderzoek van de toonaangevende Cochrane Society laat zien dat de kans om zwanger te worden met ruim 4x en de kans op een levend geboren kind met bijna 5x kan toenemen.

  StatiQinon
  Een hoog cholesterolgehalte is een gevaar voor onze gezondheid. Er zijn twee soorten cholesterol: slecht (LDL) en goed (HDL). Bij het aanpakken van het cholesterol is het van belang het slechte cholesterol te verminderen en het goede te verhogen. Cholesterol wordt aangemaakt in onze lever en zit in onze voeding. Ongeveer 3/4 komt uit de lever en 1/4 uit de voeding. StatiQinon is een combinatie- aanpak die op een milde manier goede resultaten geeft.

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram