Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Bio-Glucosamine Forte - De beste glucosamine van Nederland - 02.2011

  De Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van 26 glucosamineproducten. Winnaar is Bio-Glucosamine Forte. Dit product kreeg als rapportcijfer een 9,9 van de onderzoekers.

  Er is onderzocht of de hoeveelheid die op de verpakking vermeld staat ook echt in de producten zat. Verder is er gekeken naar prijs, prijs per dag en inhoud. Bio-Glucosamine Forte werd beoordeeld als bijna perfect, met een redelijke prijs per dag. Vier van de geteste producten die naast glucosamine ook chondroïtine bevatten, scoorden niet hoog in de test. Het duurste product scoorde matig qua etiket en dosering en kreeg als cijfer een  5,7.

  Over glucosamine
  De laatste wetenschappelijke inzichten laten zien dat glucosamine helpt om gewrichten soepel te houden. Het zorgt ervoor dat er meer vocht ingebouwd wordt in het kraakbeen, zodat het gewricht een goede dempingsfunctie behoudt.

  Bron: Gezondgids februari-maart 2011

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram