Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Was u het vergeten? 19 september Werelddag dementie
  De Alzheimer Liga Vlaanderen vzw organiseerde voorbije zaterdag de 'Werelddag dementie 2015' met als thema "FEEST - 30 JAAR ALZHEIMER LIGA".De ziekte van Alzheimer is tot op heden ongeneeslijk en onomkeerbaar. Het is dus belangrijk om een gezonde circulatie, normale cognitieve functies en goede algemene gezondheid te bevorderen.

  Alzheimer Liga Vlaanderen vzw zal dit jaar de 'Werelddag dementie' houden ter ere van haar 30 jaar bestaan en dit uitgebreid vieren in Brussel. Zij  hoopten hiermee dementie op een genuanceerde manier in de kijker te brengen en zowel familieleden als mantelzorgers een hart onder de riem te steken. De ziekte van Alzheimer is een ongeneeslijke hersenziekte, waarbij de cellen in sommige delen van de hersenen ophouden te functioneren en afsterven. De ziekte is onomkeerbaar en ondanks uitgebreid wetenschappelijk onderzoek zijn de oorzaken van en de behandelingsmethoden voor genezing nog onbekend.

  Bio-Biloba draagt bij tot het behoud van een goed geheugen en een goede cognitieve functie

  Bio-Biloba is een natuurlijk plantenextract. De gecoate tabletten bevatten elk 60 mg gezuiverd en gedroogd extract uit bladeren van de ginkgo-boom. De tabletten hebben een gestandaardiseerd gehalte aan flavonglycosiden (24 mg) en terpeenlactonen (6 mg). Lees hier meer.

  Vitamine D draagt bij tot een goede algemene gezondheid

  De uitstekende opneembaarheid van vitamine D3 uit D-Pearls werd aangetoond in een Noorse studie(2). D-Pearls van Pharma Nord werd als vitamine D preparaat gekozen vanwege zijn gedocumenteerde veiligheid en de hoge zuiverheid van het preparaat. D-Pearls helpt om vitamine D tekorten op een veilige manier met fysiologische dagdosissen zeer snel en efficiënt weg te werken. Lees hier meer.

  1.Littlejohns T, et al. Vitamin D and the risk of dementia and Alzheimer disease. Neurology 2014 ; 83 (10):920-928
  2. Baumann et al. Effekt av vitamin D-tilskudd på 25(OH)D-status. Har vitamin D-tilskudd effekt p å muskelfunksjon hos god trente personer. Master assignment at the Department of Nutritional Science, Oslo University, July 2013

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram