België | Select other Country

Spierpijn en gestresseerd ?
Magnesium kan ervoor zorgen dat je spieren, zenuwstelsel en energiemetabolisme opnieuw in balans zijn.

Magnesium kan ervoor zorgen dat je spieren, zenuwstelsel en energiemetabolisme opnieuw in balans zijn.
Pharma Nord steekt veel energie in het maken van goed opneembare producten. We ontwikkelden een magnesiumtablet van heel hoge kwaliteit die gemakkelijk oplost.
Pharma Nord gebruikt enkel heel kwalitatieve materialen en ontwikkelt zowel medicijnen als voedingssupplementen onder toezicht van de strikt Europese wetgeving.

Van vaste tablet naar volledige oplossing in geen tijd
BioActive Magnesium heeft een hoge biologische beschikbaarheid. Het bestaat uit drie geselecteerde magnesiumzouten die zo zijn samengesteld dat de tablet volledig oplost in een glas water binnen slechts één minuut. Elke tablet BioActive Magnesium bevat 200 mg magnesium.

Deze video toont hoe snel de BioActive Magnesium-tablet van Pharma Nord oplost in water ten opzichte van de tablet van een concurrent.
De korte video geeft ook kort een overzicht over de redenen waarom we magnesium zouden moeten innemen en welke samenstelling de tablet van Pharma Nord bevat.

Klik op het videoicoon om de video te bekijken.

Lees meer over BioActive Magnesium van Pharma Nord

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram