Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Onderzoek staaft energieproduct
  Steeds meer mensen lezen over coënzym Q10, een intrigerende “energie molecule” dat het lichaam verjongt op celniveau. Wat artikels vaak niet vermelden, is dat we niet zomaar elk Q10-voedingssupplement kunnen innemen en verwachten dat het goed werkt. Want zelfs de duurste, meest kwalitatieve Q10 grondstof is waardeloos als je niet weet hoe het in een voedingssupplement te verwerken zodat het lichaam het goed opneemt.

  En dat is nu net het grote verschil met Pharma Nord. Andere producenten scheppen vaak op dat zij de duurste grondstof gebruiken om hun producten te vervaardigen. Maar zij bezitten niet de dezelfde wetenschappelijke kennis als Pharma Nord waardoor hun producten ook minder kwalitatief zijn.
   

  Pharma Nord's speciale formule

  Dankzij de speciaal ontwikkelde formule mag Pharma Nord zich de beste van de klas noemen. Deze formule overwint één heel groot obstakel: zorgen dat de Q10 de binnenwand van de darm kan binnendringen en zo in de bloedbaan terechtkomt. De meeste producenten weten ondertussen dat Q10 in vet oplosbaar is en bieden Q10 daarom in een olieoplossing aan. Het probleem is dat als Q10 in olie gemengd wordt, de Q10-moleculen zich aan elkaar gaan hechten en kristallen vormen waardoor ze niet door de darmwand kunnen. Dankzij de wetenschappelijke expertise, heeft Pharma Nord dit technische probleem kunnen oplossen en is er een effectieve opname van Q10 uit Bio-Q10 mogelijk. Pharma Nord is bovendien de enige die deze opname volledig kan documenteren!
   

  De internationale referentie

  Vanwege deze uitstekende documentatie verkoos de International Coenzyme Q10 Association (ICQA) Bio-Q10 als internationale referentie. Dat betekent dat zij elk verder onderzoek met Bio-Q10 van Pharma Nord uitvoeren.

  En dat is nog niet alles. De kwaliteit van de Bio-Q10 werd nogmaals bewezen in twee gepubliceerde studies, de Q-Symbio(1) studie en de KiSel-10(2) studie. Beide werden uitgevoerd met Bio-Q10. Bij de Q-Symbio namen 420 patiënten met chronisch hartfalen deel en 443 ouderen bij de KiSel-10. Beide studies toonden zeer positieve resultaten voor Bio-Q10 als nutritionele aanvulling op de standaard medicinale behandeling. Er was geen sprake van neveneffecten.
  Het team onderzoekers koos specifiek voor Bio-Q10 van Pharma Nord omdat ze een product wilden dat de hoogste biologische beschikbaarheid en veiligheid kon garanderen.
  Het is dankzij zulke gepubliceerde onderzoeken dat Pharma Nord de kwaliteit, veiligheid en effectieve werking van hun producten kan documenteren.


  1 - « The Effect of Coenzyme Q10 on Morbidityand Mortality in Chronic Heart Failure
  Results From Q-SYMBIO: A Randomized Double-Blind Trial »Svend A. Mortensen, MD et al, JACC: Heart Failure Vol. 2, NO. 6, 2014 ; The American College of Cardiology Foundation ISSN 2213 - 1779

  2 - « Cardiovascular mortality and N-terminal-proBNP reduced after combined selenium and coenzyme Q10 supplementation” Alehagen U, et al., International Journal of Cardiology 2012 

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram