Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Melatonine nu vrij verkrijgbaar in België
  Melatonine was lange tijd enkel verkrijgbaar als geneesmiddel maar is nu ook beschikbaar als voedingssupplement. Pharma Nord is de eerste die met Bio-Melatonine Complex de veilige en natuurlijke stof aanbiedt. Zoals bij alle andere producten, hecht Pharma Nord veel waarde aan de farmaceutische kwaliteit van haar producten. Bio-Melatonine Complex is een sublinguale tablet die onder de tong gelegd moet worden en langzaam smelt.

  Waarom een smelttablet?

  Bio-Melatonine Complex is een smelttablet. Sliktabletten zouden dan wel goedkoper te produceren zijn maar hebben bijlange niet de goede opname van een smelttablet. Bij sliktabletten verlaat het grootste deel van de melatonine ongebruikt het lichaam en blijft er weinig melatonine over in het lichaam om een goed effect te hebben.

  Bio-Melatonine Complex is bovendien gemakkelijk in te nemen: de smelttablet wordt onder de tong gelegd en wordt maximaal opgenomen door het mondslijmvlies onder de tong. En dat is nu net het grote verschil. Dankzij de opname door het mondslijmvlies zorgt Bio-Melatonine Complex voor een goede en effectieve werking.

  Een veilige en natuurlijke stof

  Melatonine is een hormoon dat op natuurlijke wijze geproduceerd wordt in ons lichaam bij valavond. De pijnappelklier bevindt zich in onze hersenen en maakt melatonine aan naargelang de hoeveelheid licht dat op ons netvlies 'valt'. In geval dat we met te veel blauw licht van o.a. televisie, smartphones en tablets in contact komen, zal de melatonineproductie afgeremd worden. Van zodra de hoeveelheid licht afneemt, komt de productie opnieuw op gang.

  Moe van schaapjes tellen?
   

  Bent u het moe van schaapjes te tellen, heeft u een hectische levensstijl of maakt u geregeld trans-atlantische vluchten? Dan kan het interessant zijn om Bio-Melatonine Complex bij de hand te hebben. Neem een tablet in een half uur voor het slapengaan en vul op die manier een mogelijk melatoninetekort aan.

  Lees meer

   

  Voedingssupplementen zijn steeds ter aanvulling van een tekort en niet ter vervanging van een gevarieerde voedingsgewoonte of een gezonde levensstijl.

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram