België | Select other Country

De originele Q10-formule
Dankzij de Q-Symbiostudie werd Q10 tot een heel nieuw niveau getild. Wetenschappers gebruikten de Q10-formule van Pharma Nord met zijn kwalitatief gefermenteerde gist in cominatie met een plantaardige oliematrix samengevoegd in een zachte gelcapsule.

Dit product staat bekend om zijn unieke formule die zeer goed gedocumenteerd en gestandaardiseerd is en zelfs als officiële referentie wordt gebruikt door de Internationale Q10 Associatie. Deze organisatie overziet alle Q10-onderzoek wereldwijd en besliste dat de Q10 van Pharma Nord het beste product was om onderzoek mee te verrichten. Omdat Pharma Nord kan documenteren dat de Q10-formule een heel goede biobeschikbaarheid kent, is het de veiligste keuze voor klinische studies waar de absorbtiegraad een bepalende factor speelt bij de resultaten.

Lees meer over Bio-Q10 van Pharma Nord
 

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram