Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  De menopauze, dit supplement kan je erdoorheen helpen
  Goed voor je slijmvliezen zorgen als je in de menopauze komt, kan een van de slimste dingen zijn die je kunt doen. Duindoornextract is een rijke bron van vitamine A. Lees verder en ontdek hoe dit extract een aangenaam verschil kan maken.

  Ongeveer 2,25 miljoen Belgische vrouwen vanaf de leeftijd van 48 jaar bevinden zich in de menopauze. 80% van deze vrouwen ondervinden de uitdagende gevolgen hiervan, waarbij opvliegers, nachtelijk zweten, vermoeidheidsklachten en gewichtstoename bovenaan de lijst staan, volgens een artikel gepubliceerd door gezond.be. En laten we het ongemak van vaginale droogheid, veroorzaakt door de daling van oestrogeenspiegels waar veel vrouwen mee te maken hebben, niet vergeten.

   

  Duindoornextract met vitamine A voor je slijmvliezen

  Wist je dat er natuurlijke manieren zijn om je slijmvliezen te ondersteunen en ze te helpen hun werk te doen, zelfs in periodes van je leven waarin biologische veranderingen een uitdaging voor ze kunnen zijn? Een remedie die de laatste jaren erg populair is geworden, is duindoornextract. Duindoorn bessen en zaden bevatten omega 7 vetzuren en zijn een zeer rijke bron van vitamine A.
  Dit is cruciaal omdat vitamine A een van de belangrijkste voedingsstoffen is voor de ondersteuning van de normale werking van huid en slijmvliezen.

   

  Met de gedocumenteerde SBA24 formule

  Bij dagelijks gebruik van Omega 7 voorzie je je lichaam op een zachte en volledig natuurlijke manier van een hoeveelheid vitamine A die bijdraagt aan de conditie van je slijmvliezen. De capsules bevatten de bekende SBA24-formule, de duindoornformule die het vaakst in wetenschappelijk onderzoek is gebruikt en de beste documentatie heeft voor zijn kwaliteit en werking.

   

  Zacht extractieproces zonder oplosmiddelen

  SBA24 wordt geëxtraheerd uit zowel de bessen als de zaden van duindoorn, wat een optimale mix van actieve ingrediënten oplevert. De extractiemethode is milieuvriendelijk en organisch en er worden geen oplosmiddelen gebruikt. Door dit uiterst voorzichtige productieproces gaan er geen biologisch actieve bestanddelen verloren. De capsules worden verpakt in hygiënische blisters voor optimale hygiëne en houdbaarheid.

   

  Meer dan 400 vierkante meter slijmvlies

  Gezien het feit dat onze slijmvliezen een totale oppervlakte van meer dan 400 vierkante meter beslaan - de grootte van een basketveld - is er alle reden ter wereld om ze te helpen hun verschillende functies zo soepel mogelijk uit te voeren. Omega 7 met het SBA24 extract is uitermate geschikt voor vrouwen tijdens en na de menopauze, maar het supplement is zelfs in het algemeen een goede keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in een goede gezondheid van hun huid en slijmvliezen.

   

  Beschikbaar in de apotheek.

  Je kan hier meer lezen over Omega 7:

   
  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram