Search for

  Zoek Resultaten

  Close

   

  Ondersteun je immuunsysteem !

  Het immuunsysteem is op ieder ogenblik druk in de weer. Goed eten en gezonde voedingskeuzes zorgen voor een optimale immuniteit. Voedingsstoffen zoals selenium*, zink* en vitamine D* spelen op een welbepaalde manier in op de goede werking van ons immuunsysteem. Is je immuniteit verzwakt? Dan is het hoog tijd om je weerstand opnieuw te wapenen. Geniet nu van ons Immunity Pack aanbod in 1-maand of 2-maand verpakkingen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Immunity Pack biedt een combinatie van :

  • D-Pearls 3000 - Kleine capsules (parels) met 75 µg (3000IE) natuurlijk vitamine D3* opgelost in een hoogwaardige koudgeperste « extra vierge » olijfolie, voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar. De gelatine is Halal en Kosjer gecertificeerd. De olijfolie verzekert een goede opneembaarheid van de in vet oplosbare vitamine D.
  • SELENIUM+ZINC – Bevat pure, organisch gebonden seleniumgist* (SelenoPrecise), zink* en de vitaminen A*, B6*, C* en E Al meer dan vijfentwintig jaar dé referentie voor een optimale selenium- en zinkaanbreng!

   

  *Dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem
  Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen 

   

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram