Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Bio-Chromium - Stop je drang naar zoet!

  Nu wij eindelijk weer kunnen genieten van de zon beginnen de zomerkriebels weer te komen. Hoog tijd dus om onze zomerkleren en bikini weer uit de kast te halen ! Maar sommige mensen voelen zich geremd door een onweerstaanbare drang naar zoet en dit soms wel de ganse dag.

  Bio-Chromium is een hulpmiddel om de eetlust onder controle te krijgen. Chromium kan bijdragen tot de controle van het gewicht. Het helpt de drang naar zoetigheden te beheersen zodat men gemakkelijker en beter dieetaanbevelingen kan opvolgen.
  Meer lezen


  Bio-Carotene+E - De natuurlijke voorloper van vitamine A

  Bio-Carotene+E bevat bèta-caroteen en vitamine E. Dit zijn sterke antioxidanten die vrije radicalen, ontstaan door blootstelling aan de zon, kunnen neutraliseren.

  Voor een optimale werking dient Bio-Carotene+E 1 tot 2 weken voor het vertrek op vakantie gebruikt te worden en dit gedurende de volledige periode van blootstelling aan de zon. Het vervangt uiteraard geen zonnecrème.
  Meer lezen


  Bio-Pycnogenol – Lichte benen boordevol vitaliteit!

  Steeds meer mensen klagen over tintelingen, zware , vermoeide of gezwollen benen. Dit zijn de eerste tekenen van een slechte bloedcirculatie.
  Bio-Pycnogenol is aangewezen bij langdurig zitten of staan, bij hitte of gedurende lange trajecten met de wagen of het vliegtuig. Dit is eveneens gekend onder de naam “Economic Class Syndrom”.
  Voor een goede bloedcirculatie in uw benen is het aangeraden om regelmatig te bewegen gecombineerd met Bio-Pycnogenol.
  Meer lezen


  Bio-Flora - Hou je darmflora gezond!

  Bio-Flora bevat 2 stammen melkzuurbacteriën, namelijk Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium Animalis lactis. Deze melkzuurbacteriën vormen een natuurlijk onderdeel van onze darmflora.
  Bio-Flora is geschikt voor reizigers die in contact komen met vreemde bacteriële flora of bij een slechte darmflora.
  Meer lezen

   

  Bio-Melatonine Complex - Uitgerust tijdens en na je vakantie!

  Je gaat met vakantie, MAAR ...
  Je bent een slechte slaper ...
  Je plant een lange vlucht ...
  Je kan moeilijk je ritme aanpassen ...
  Een ander bed, een andere omgeving zijn niet jouw beste vrienden ...
  Je laat je verleiden door wat drankjes ...
  Je plant heel wat activiteiten, ook tot in de vroege uurtjes ...

  In dergelijke gevallen kan het nuttig of zelfs nodig zijn om de tekorten aan melatonine aan te vullen. Bio-Melatonine Complex scoort hoog bij personen met een hectische levensstijl en mensen die lange vliegtuigreizen maken.
  Meer lezen

  À la page d'accueil

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma t/m vrij van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram