België | Select other Country

Heb jij een passie voor voeding?

Pharma Nord is een groeiend internationaal bedrijf en een van de grootste Europese leveranciers van preventieve medicatie en voedingssupplementen. De promotie van een gezonde levensstijl is van essentieel belang. Pharma Nord streeft ernaar om de voordelen van een voedingsinterventie met onze kwalitatieve producten te communiceren. Al onze producten zijn gedocumenteerd door wetenschappelijk onderzoek.

Pharma Nord is een interessant en uitdagend bedrijf om te werken en omvat heel wat verschillende soorten jobs en functies. De hoeveelheid aan taken zorgt ervoor dat wij op zoek gaan naar verschillende competenties en kwalificaties. Om die reden is Pharma Nord steeds geïnteresseerd in zowel spontane als niet-spontane sollicitaties.

Jobs in Denemarken

Pharma Nord's hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze fabriek in Vojens. Het productiegedeelte ligt naast het laboratorium, dat de controletesten uitvoert en ook bijstaat in de productontwikkeling.

De administratie is gevestigd in Vejle. Van hieruit coördineren en werken we samen met alle filialen in landen over de hele wereld op vlak van logistiek, sales, marketing, onderzoek, IT, web en boekhouding.

Jobs in andere landen

Pharma Nord biedt uitdagende en spannende jobs met leuke en toegewijde collega's. Een goede kennis van Engels is vereist.

We zijn voornamelijk geïnteresseerd in ambitieuze commerciële en educatieve vertegenwoordigers. Daarnaast zoeken we ook vaak online marketeers. Werknemers bij Pharma Nord moeten een gezonde interesse hebben voor de algemene gezondheid en nauw willen samenwerken met het bedrijf en het management team in het Deense hoofdkantoor.

Over Pharma Nord

Pharma Nord is een van de grootste Europese fabricanten van preventieve medicatie en voedingssupplementen. Pharma Nord kan rekenen op een breed buitenlands bereik met een hoofdkantoor en de productie in Denemarken, 25 dochter-ondernemingen en 20 zakenpartners in het buitenland. De producten van Pharma Nord zijn gekend en worden verkocht in Europa, het Midden-Oosten en op de snel groeiende Aziatische, Russische en Amerikaanse markten.

 

 

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram