België | Select other Country

Hoe kan ik mijn weerstand verterken ?

 

Hier vindt u een overzicht van de Pharma Nord producten die ofwel afzonderlijk ofwel in combinatie kunnen ingenomen worden en zo bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem.

Klik verder om te weten te komen welk product het best bij jou past!

 

D-Pearls 
Vitamine D, ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem! Wist u dat 8 op 10 personen een tekort hebben aan vitamine D? Iedereen heeft baat bij het gebruik van een D-Pearls supplement! En voor de kinderen bestaan D-Pearls Drops en D-Pearls 800.
Lees meer
Bio-Multivitamin 
Bio-Multivitamin, een basis vitaminen, mineralen en spoorelementen preparaat die de dagelijkse nutritionele behoeften ondersteunt. Een goede immuniteit en positieve energie voor het hele gezin. Geniet nu van een promoverpakking 120+30 tabletten gratis. 
Lees meer
BioActive Vitamine C
BioActive Vitamine C is aangewezen voor een normale werking van het immuunsysteem. BioActive Vitamine C bevat calcium ascorbaat, een niet-zure bron van vitamine C dat zacht is voor het maagslijmvlies en geen irritaties veroorzaakt, ook niet bij langdurig gebruik. Elke sliktablet brengt 750 mg goed opneembaar vitamine C aan.
Lees meer
 
Influ-Zinc
Zuigtabletten zonder suiker, met zink en vitamine C, die zorgen voor een optimale werking van uw immuniteit. De zuigtabletten zorgen voor een snelle afgifte van de actieve ingrediënten aan de slijmvliezen in de keel en mondholte. 
Een maximaal effect wordt bereikt door Influ-Zinc vanaf de eerste ongemakken op geregelde tijdstippen op te zuigen (om de 2 tot 3 uur, tot 4 zuigtabletten per dag).
Lees meer