Veel Belgen hebben een vitamine D tekort


Als inwoner van België, is de kans groot dat het vitamine D gehalte in jouw bloed te laag is. Als we allemaal een perfect gebalanceerd voedingspatroon zouden hebben met veel vette vis en als we de juiste hoeveelheid blootstelling aan zon zouden krijgen het hele jaar door, enkel dan is de kans groot dat we voldoende vitamine D krijgen om gezond te blijven. Dit is helaas bijna nooit het geval. In België is de gemiddelde dagelijkse inname van vitamine D uit voeding minder dan de helft van de aanbevolen hoeveelheid. Dit is vergelijkbaar met Groot-Brittannië, waar het ministerie van volksgezondheid Public Health England (PHE) recentelijk nieuwe richtlijnen heeft aangenomen waarin ze vitamine D supplementen adviseren voor de hele bevolking.

D-Pearls advies

Via onderstaande tabel krijg je een idee welke dosis van D-Pearls voor jou geschikt is. Maar ook voor jouw familieleden of vrienden kan je nagaan met welke dosis zij het meest gebaat zijn. Aarzel zeker niet om hen hiervan op de hoogte te brengen als je geeft om hun gezondheid! Je kan hen verwijzen naar deze tabel en zo kunnen ook zij kans maken op een GRATIS doosje D-Pearls 800.

Geef een correct antwoord op volgende vraag en maak kans op een GRATIS doosje D-Pearls 800.
 

Loading

** Actie geldig tot 31/12/2017 en is beperkt tot één deelname per gezin of per adres, en enkel voor deelnemers woonachtig in België.

Uit de toegestuurde formulieren met een correct antwoord worden 10 winnaars getrokken die persoonlijk verwittigd zullen worden en het gratis product wordt hen zonder kosten toegestuurd. De winnaars worden eveneens vermeld op de website.

Door deel te nemen aan onze quiz gaat u akkoord met de privacy policy van Pharma Nord en geeft u toestemming om uw gegevens te verwerken en de nieuwsbrief te ontvangen. (voor meer info zie: privacy policy Pharma Nord)

Klantenservice

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30
tel. +32 2 720 51 20

Info

Contact


 Pharma Nord België/Belgique - Minervastraat 14 - 1930 Zaventem