Pharma Nord   Gezondheidsnieuws
- voor al wie zorg wil dragen voor zijn gezondheid

Beste [NewsletterUserName]

Hartelijk dank voor uw inschrijving op onze nieuwsbrief Pharma Nord Gezondheidsnieuws.

Bij Pharma Nord stellen wij het erg op prijs dat u meer wil leren over onze producten en ons onderzoek.

Pharma Nord neemt actief deel aan internationale onderzoeken en tot dusver werden al meer dan 300 wetenschappelijke artikels gepubliceerd waarin producten van Pharma Nord getest werden in studies bij mensen. Pharma Nord is op dit vlak een van de toonaangevende bedrijven op wereldniveau.
Indien u als consument wil investeren in gezondheid en preventie met vitamines, mineralen, enz., dan is het van cruciaal belang dat de tabletten of capsules die u van plan bent in te nemen het bedoelde effect hebben. Daarom is het belangrijk om voor producten met gedocumenteerde effecten te kiezen.


Nieuw onderzoek naar co-enzym Q10 en selenium

 In 2012 werd een grootschalige studie gepubliceerd in een internationaal tijdschrift (over hartziekten). Deze studie met als titel Kisel-10 toonde de resultaten van een inname van SelenoPrecise en Bio-Quinon Q10 gedurende 4 jaar bij 444 personen van 70 tot 88 jaar.

Het gaat om een dubbelblinde placebogecontroleerde studie en na afloop bleek dat de groep die Q10 en selenium gekregen had er beter aan toe was dan de groep die placebotabletten gekregen had. Het preventieve effect was merkbaar op heel wat fysieke vlakken en de levenskwaliteit.

In 2014 heeft de Q-Symbio studie eveneens een duidelijk verschil aan het licht gebracht tussen de patiënten die Bio-Quinon Q10 kregen en de patiënten die placebotabletten kregen. De studie werd gevoerd in dertien verschillende ziekenhuizen verspreid over negen landen en is een van de grootste studies die ooit gevoerd werd rond het co-enzym Q10. De studie werd gepubliceerd in het JACC, een van de beroemdste tijdschriften (over hartziekten) ter wereld.


 

De wetgeving laat Pharma Nord niet toe om verslag uit te brengen over de specifieke resultaten van deze studies. Het is echter wel mogelijk om hierover meer informatie te vinden via Google.

Lees hier meer over de studiesDeense productie

Pharma Nord is een 100% Deens bedrijf waarvan de productiefaciliteiten gevestigd zijn in Denemarken. "Geproduceerd in Denemarken" kan verschillende betekenissen hebben en is vaak gewoon een uitdrukking waarmee bedoeld wordt dat het product in Denemarken verpakt wordt.

Wanneer wij echter “Geproduceerd in Denemarken” schrijven, dan is dat omdat de hele productie van de producten plaatsvindt in onze fabriek in Vojens. Hier worden alle producten ontwikkeld en worden alle tabletten en capsules geproduceerd.

De fabriek werd goedgekeurd voor de productie van geneesmiddelen, waardoor alle werkprocessen dezelfde principes volgen als bij de geneesmiddelenproductie. Dit betekent dat zowel de grondstoffen als de afgewerkte tabletten en capsules onderworpen worden aan een uitgebreide laboratoriumcontrole. Wanneer de producten de fabriek verlaten, kunnen de consumenten ervan uitgaan dat de inhoud ervan actief is en dat ze geen ongewenste stoffen bevatten, zelfs als het product verkocht wordt op de uiterste houdbaarheidsdatum.
 

Bekijk hier alle producten


Nadruk op hygiëne

Alle tabletten en capsules van Pharma Nord worden geproduceerd in blisterverpakkingen, wat voor een optimale hygiëne zorgt en tegelijkertijd de kwaliteit en het effect van het product van de eerste tot de laatste pil verhoogt.

Bovendien is het voor u eenvoudig en praktisch om de vitamines mee te nemen in uw tas of op reis.

Bekijk onze video over kwaliteit en waarom blisterverpakkingen een beter alternatief zijn dan glazen pillendoosjes.