Pharma Nord   Gezondheidsnieuws
- voor al wie zorg wil dragen voor zijn gezondheid

Eindelijk vrij verkrijgbaar in België!

 

Bio-Melatonine Complex van Pharma Nord zal vanaf 15 januari vrij verkrijgbaar zijn in de Belgische apotheken.

Bio-Melatonine Complex

* de juiste hoeveelheid op het juiste ogenblik
* geen gewenning, geen verslaving
* natuurlijke werking

 

Bio-Melatonine Complex zal als sublinguale tablet ingenomen kunnen worden, kort voor het slapengaan. Dankzij deze vorm kan het lichaam de actieve stoffen snel en in maximale hoeveelheid opnemen. Het gaat bovendien om een uitgekiende formule van Pharma Nord die naast 0,29 mg zuivere melatonine eveneens 10 mg niacine of vitamine B3 bevat. Door de toevoeging van niacine is er meer tryptofaan beschikbaar in het lichaam om zelf melatonine aan te maken.

 

Onder normale omstandigheden maakt het lichaam volgens een circadiaans ritme melatonine aan. Deze lichaamseigen aanmaak is afhankelijk van diverse factoren zoals leeftijd, voedingsgewoonte, levensstijl en medicatie. Bio-Melatonine Complex kan ertoe bijdragen om op het juiste ogenblik de juiste hoeveelheid melatonine te hebben. In tegenstelling tot andere middelen, is Bio-Melatonine Complex niet verslavend en geeft het geen suf gevoel overdag.
 

Het is dus een heel veilig product, geschikt voor zowel kinderen vanaf 6 jaar als ouderen. Bio-Melatonine Complex kan zonder problemen ingenomen worden in combinatie met natuurlijk rustgevende middelen zoals kruidenthee's. De optimale biologische beschikbaarheid en de interessante prijs maken van dit product een echte aanrader.

Beschikbaar bij uw apotheker vanaf 15/01/2016:

BESTEL NU ! Klik hier en vul uw bestelling in.