Pharma Nord   Gezondheidsnieuws
- voor al wie zorg wil dragen voor zijn gezondheid
 

Bio-Chromium wint award “Beste product 2015”

Dankzij een biologische beschibaarheid die tot wel tien keer beter is dan bij andere producten, mocht Pharma Nord naar huis gaan met de prijs “beste product van 2015” voor het product Bio-Chromium.

 

Pharma Nord kreeg de award “Beste product van het jaar 2015” op het Nutri- en Fyto evenement met het produduct Bio-Chromium, gekend voor zijn unieke en superieur opneembare chromium gist. Bio-Chromium bevat de enige organische chromiumgist in Europa.
 

Lees meer

 

Nutri- and Fytotherapie- een jaarlijks evenement

Elk jaar organiseert Nutri-en Fyto dit congres voor professionelen waarbij zij ideeën met andere experts kunnen uitwisselen. Experts geven gedurende de hele dag lezingen over verschillende actuele thema's en tijdens de pauzes kunnen de bezoekers de standen van voedings- en farmaceutische firma's bezoeken. Het gebeuren vond dit jaar plaats in de salons van de Waerboom, te Groot-Bijgaarden en verwelkomde een 150-tal deelnemers.

 

Spierpijn en gestresseerd ?

Magnesium kan ervoor zorgen dat je spieren, zenuwstelsel en energiemetabolisme opnieuw in balans zijn.

Lees meer

 

De originele Q10-formule

Dankzij de Q-Symbiostudie werd Q10 tot een heel nieuw niveau getild. Wetenschappers gebruikten de Q10-formule van Pharma Nord met zijn kwalitatief gefermenteerde gist in cominatie met een plantaardige oliematrix samengevoegd in een zachte gelcapsule.

Lees meer

 

 

Onderhoud je cholesterolgehalte

Bio-Balance Rode Rijst is een natuurlijk hulpmiddel, dat hoge concentraties bevat aan de actieve substantie monacoline K (10,5 mg), dat bijdraagt tot het behoud van gezonde cholesterolwaarden.

Lees meer