België | Select other Country

Bio-Chromium 'beste product 2015'

Pharma Nord kreeg de award “Beste product van het jaar 2015” op het Nutri- en Fyto evenement met het produduct Bio-Chromium, gekend voor zijn unieke en superieur opneembare chromium gist. Bio-Chromium bevat de enige organische chromiumgist in Europa. Deze vorm van chromium is bovendien speciaal van wege de biobeschikbaarheid die tot wel tien keer beter is dan bij andere chroomproducten zoals chromium picolinaat en chromiumchloride. Het is zelfs zo dat ChromoPrecise als enige chroomgist goedgekeurd werd door EFSA, de Europese waakhond voor voedselveiligheid.

Bijdrage aan Belgische gezondheid

Alle bedrijven die in 2014-2015 een product op de markt brachten dat kan bijdragen tot een betere gezondheid van de Belgische bevolking, kunnen zich kandidaat stellen voor de award. De deelnemers van het congres verkiezen dan de winnaar uit drie voorgeselecteerde kandidaten.
In 2012 won Pharma Nord deze prijs overigens ook al met het product Statiqinon Forte, de eerste formule die rode rijstgist, ALA en co-enzyme Q10 combineert om een normaal cholesterolgehalte te ondersteunen.

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram