Search for

  Zoek Resultaten

  Close

  Belgen zijn uitgeput door ouderschap
  Belgen zijn uitgeput door ouderschap

  In een vergelijkende studie van ouders uit 42 verschillende landen, bleken de Belgen de hoogste ouderlijke burn-out te hebben. Wist u dat er natuurlijke middelen bestaan die vermoeidheid en moeheid kunnen helpen verminderen? Lees verder en kom meer te weten over het supplement dat zelfs wetenschappers intrigeert

  Eén op 12 Belgische ouders lijdt aan een ouderlijke burn-out - een totale mentale en fysieke uitputting die wordt veroorzaakt door de stress en de belastende omstandigheden van het ouderschap. Dat blijkt uit een studie bij 17.409 ouders uit 42 verschillende landen. De studie, die gepubliceerd is in het Journal of Affective Science, somt een aantal factoren op die bijdragen tot deze uitputting die in sommige gevallen zelfs kan leiden tot werkonbekwaamheid.

   
  Pharmanord image

  Natuurlijke manier om vermoeidheid en moeheid te verminderen

  Veel mensen, niet alleen ouders van kleine kinderen, maar ook senioren, mensen met werkgerelateerde stress, en anderen met een uitdagend leven kunnen periodes hebben waarin ze een totaal gebrek aan energie voelen. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om je energieniveau binnen het normale bereik te houden. Eén mogelijkheid is het innemen van Bio-Q10 of BioActive Q10 100 mg. Het product bevat natuurlijk coënzyme Q10 van farmaceutische kwaliteit en vitamine B2 (Bio-Q10) of vitamine C (BioActive Q10), dat helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen en tegelijkertijd het normale energieleverende metabolisme van de cellen ondersteunt.

   

  Energiecapsules met bewezen resultaat

  Bio-Q10 100 mg is al een veelgebruikt supplement. Zelfs onderzoekers zijn al jaren geïntrigeerd door de kleine, donkerbruine capsules. Er zijn al heel wat studies uitgevoerd met Bio-Q10 100 mg omdat het bekend staat om zijn gedocumenteerde kwaliteit. In 2013 publiceerden Zweedse wetenschappers de resultaten van hun baanbrekende KiSel-10 studie die werd uitgevoerd op een grote groep gezonde senioren in de leeftijdsgroep 

  Verbeterde levenskwaliteit

  Tot hun grote verrassing ontdekten de onderzoekers dat de proefpersonen in de groep die Bio-Q10 100 mg in combinatie met een seleniumsupplement (SelenoPrecise) kregen, duidelijke tekenen vertoonden van een verbeterde levenskwaliteit. De studie werd gepubliceerd in het International Journal of Cardiology en wordt wereldwijd geprezen om zijn nauwkeurigheid en gedocumenteerde resultaten.

  Kom hier meer te weten over Bio-Q10 en BioActive Q10:

   
  To the frontpage

  Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

   

  Openingstijden 

  Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

  +32 2 720 51 20  

  Adres  

  Pharma Nord bv
  Minervastraat 14
  1930 ZAVENTEM
  België / Belgium

  Instagram