België | Select other Country

Lente-gamma

Voel jij die heerlijke lentekriebels?

 

Voel je goed in een gezond lichaam en bereid je voor op een zomer vol plezier dankzij ons Lente-gamma.
Klik verder om te weten te komen welk product het best bij jou past!

D-Pearls 
Nood aan zon ? Vitamine D, de zonnevitamine! Wist u dat 8 op 10 personen een tekort hebben aan vitamine D? Iedereen heeft baat bij het gebruik van een D-Pearls supplement. En voor de kinderen bestaan D-Pearls Drops en D-Pearls 800.
Lees meer
BioActive Q10 
Futloos of vermoeid? Nog voor de zomer je batterij opladen? Meer energie dankzij BioActive Q10, met vitamine C ter ondersteuning van de energieproductie. 
Lees meer
BioActive Magnesium
Gespannen gevoel na een drukkende periode? Heeft u de indruk dat u door uw reserves heen bent en is het druk in uw hoofd? Magnesium ondersteunt de psychologische functies en draagt zo bij aan uw geestelijke veerkracht en een goed geestelijk evenwicht. Geniet nu van 120+30 tabletten gratis. 
Lees meer
 
Bio-Chromium
Heb je vaak een drang naar zoet ? Gesuikerde voeding brengt je bloedsuikerwaarden uit balans. Kies Bio-Chromium voor het behoud van normale bloedsuikerspiegels
Lees meer
Bio-Melatonine Complex
Je hoeft geen schaapjes meer te tellen ! Bio-Melatonine Complex, sublinguale tablet, bevat melatonine gecombineerd met niacine (vitB3). In te nemen kort voor het slapengaan. Tablet langzaam onder de tong laten smelten. Natuurlijke werking.
Lees meer