België | Select other Country


Het hele jaar door evenwichtig eten en zorgen voor een goede vitaminestatus, zal ervoor zorgen dat je een betere weerstand hebt tegen winterkwalen. Wees goed voorbereid op het winterseizoen en vul eventuele tekorten aan! Nu is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te zorgen en je weerstand op peil te houden. 

Klik verder om te weten te komen welk product je verkiest !

 

 

Selenium+Zinc

Selenium+Zinc is een uitgebalanceerde formule die reeds meer dan 25 jaar op de markt aanwezig is! Een goede seleniumstatus is onmisbaar voor een goede werking van het immuunsysteem. 

Wist je trouwens dat de seleniumstatus in België niet steeds optimaal is? Zorg voor voldoende selenium en geniet nu van onze promoverpakking 90 tabletten +30 gratis.

Lees meer
D-Pearls 3000
Vitamine D is noodzakelijk voor het behoud van een normale immuniteit. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, geen wonder dat heel wat mensen er in de herfst- en wintermaanden te kort van hebben. Je voorziet je best in een voldoende aanbreng van deze voedingsstof! D-Pearls, natuurlijk vitamine D in een gezonde extra vierge olijfolie, voor een goede weerstand en een zonnig goed humer!

Voor de kinderen bestaan D-Pearls Drops en D-Pearls 800.
Lees meer
Influ-Zinc
Zuigtabletten zonder suiker, met zinkgluconaat en vitamine C van de Acerola-kers, die zorgen voor een optimale werking van het immuunsysteem. De zuigtabletten zorgen voor een snelle afgifte van de actieve ingrediënten aan de slijmvliezen in de neus, keel en mondholte alsook de luchtwegen. Influ-Zinc, ook voor preventief gebruik !
 
Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bio-Multivitamin Pharma Nord
Bio-Multivitamin Pharma Nord bevat een totaal van 15 actieve ingrediënten, zorgvuldig uitgebalanceerd ter ondersteuning van de moderne voedingsgewoonten.
Een goede vitaminestatus zal voor een goede werking van je immuunsysteem zorgen!
Geniet nu ook van onze promoverpakkingen van 120 tabletten + 30 gratis. Vanaf 12 jaar.
Lees meer
BioActive Vitamine C 750 mg
Eet jij al vijf porties groenten en fruit per dag ? Neen ? Neem dan BioActive Vitamine C !
Het is belangrijk om te voorzien in een goede aanbreng van vitamine C, die bijdraagt tot een normale werking van het immuunsysteem.
BioActive Vitamine C brengt vitamine C aan onder vorm van calcium ascorbaat, een niet-zure bron van vitamine C dat zacht is voor het maagslijmvlies en geen irritaties veroorzaakt, ook niet bij langdurig gebruik. Elke sliktablet brengt 750 mg goed opneembaar vitamine C aan.
 
Lees meer
To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram