België | Select other Country

Marketing en sales coördinator
- met een persoonlijke interesse in gezondheid en voeding

Pharma Nord is een van Europa's toonaangevende fabrikanten en leveranciers van voedingssupplementen en preventieve geneeskunde. We richten ons op en promoten de voordelen van voedingsinterventie. Onze lijn van hoogwaardige voedingssupplementen heeft klinisch gedocumenteerde effecten van gepubliceerde klinische onderzoeken. Onze toewijding om voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit te produceren en te verkopen, ondersteund door klinische studies bij mensen, is van belang en voor onze groei en ons succes.

Momenteel zijn we op zoek naar een ambitieuze Marketing- en sales coördinator die de verantwoordelijkheid op zich neemt om de marketingplannen uit te werken in overeenstemming met de verkoopdoelstellingen en dit door  de verschillende diensten van logistiek, communicatie en verkoop te coördineren.

Onze nieuwe Marketing en sales coördinator moet een sterke interesse hebben in gezondheid en welzijn en de ambitie hebben om het bedrijf verder te ontwikkelen. In nauwe samenwerking met de Country Manager van Pharma Nord Belgium (CM), zal de marketing- en verkoopcoördinator helpen bij het opstellen en uitvoeren van een sterk marketing- en verkoopplan om de gebudgetteerde doelstellingen te bereiken. 

Functieomschrijving:

Marketing-, communicatie- en verkooptaken:

  • implementeren van de marketing- en communicatiestrategie van het bedrijf, inclusief e-marketing
  • ondersteuning van de CM bij de ontwikkeling van de klanten (detail- en groothandelaars) en klantengroeperingen (onderhandelingen, campagnes, opvolging enz.)
  • ondersteuning van de CM bij het begeleiden en coachen van verkoopafgevaardigden (doelen stellen, toezien op de verder groei etc)
  • de diverse  mogelijkheden onderzoeken om de kanalen voor de verkoop te ontwikkelen
  • forecast van sales, plannen van sales-campagnes en opvolging van de goede uitvoering ervan.


Kwalificaties

Een met de functieomschrijving overeenkomstige opleiding is noodzakelijk (Marketing en communicatie; verkoop en bedrijfsbeheer)of minimaal 5 jaar ervaring in de job. Ervaring in de farma sector strekt tot aanbeveling

De juiste kandidaat is extravert en heeft leiderschap of het potentieel om zich te ontwikkelen tot een leider. Bovendien heeft heeft de kandidaat interesse om uitgebreide training te krijgen op het gebied van communicatie van de producten van het bedrijf..

Kandidaten moeten in staat zijn om te motiveren en het voorbeeld te geven door de kwaliteit en accuraatheid van hun geleverd werk, niet vanuit een leunstoelpositie in een comfortabel kantoor  .

Naast Nederlands en Frans worden goede Engelse vaardigheden verwacht.

In ruil daarvoor krijgt de kandidaat volop de kans om zich met de baan te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Pharma Nord kan een uitdagende en boeiende job bieden met goede en toegewijde collega's. We hebben ambitieuze groeiplannen voor de Belgische markt waar ons team momenteel uit 20 mensen bestaat.
 

Solliciteren en contactgegevens 

Als je vragen hebt over deze functie, neem dan gerust contact op met Country Manager dhr. Erwin Missiaen 0477 35 61 78 (tussen 09u00 en 18u00). Stuur je sollicitatie samen met je CV en andere relevante informatie in het Engels en per brief naar: Pharma Nord, Minervastraat 14, 1930 Zaventem, uiterlijk 25 juni 2020. Markeer de envelop “Marketing en sales coördinator, België”

We zien je sollicitatie graag tegemoet. 

Pharma Nord is een van Europa's grootste fabrikanten van voedingssupplementen en medische preparaten van farmaceutische kwaliteit. Met het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten in Denemarken, heeft Pharma Nord een groot operationeel veld in Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten, evenals in de snelgroeiende markten van Azië via 25 dochterondernemingen en 20 zakenpartners.

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram