België | Select other Country

Ontvang gratis 1 maand Bio-Chromium 30 tabletten


Vul je gegevens in en klik op 'verzenden'. Dan ontvangt U van ons 1 maand gratis Bio-Chromium 30 tabletten.


Het is officieel: EFSA keurt ChromoPrecise chroomgist goed

Pharma Nord is nu het enige bedrijf in Europa dat chroomgist mag verkopen, want het Europese Voedselveiligheidsagentschap EFSA heeft onlangs dit product goedgekeurd. In de beslissing benadrukt het EFSA dat de goedkeuring van chroomgist uitsluitend geldt voor ChromoPrecise® en niet voor andere met chroom verrijkte gistproducten.

Wat is ChromoPrecise?
ChromoPrecise is een veilige chroombron en het enige chroompreparaat op de markt dat een tot 10 maal hogere biologische beschikbaarheid heeft dan andere vormen van chroom.

Pharma Nord deed het moeizame, dure en jarenlange pionierswerk van het verzamelen van informatie over en het documenteren van de veiligheid en de biologische beschikbaarheid van hun eigen chroomgist alsook van het documenteren over hoe aan de specificaties wordt voldaan. Met de goedkeuring van ChromoPrecise door de EFSA beschikt Pharma Nord nu als énige over organisch gebonden gist, met een 10x betere opname.

Waarvoor dient chromium?
Chromium is een essentieel nutriënt, een mineraal dat bijdraagt tot een normaal metabolisme van de macronutriënten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Daarenboven ondersteunt chromium de biologische processen die betrokken zijn bij het behoud van normale bloedsuikerspiegels (glycemie). (Wetenschappelijk ondersteunde en door EFSA erkende gezondheidsbeweringen)
Bloedsuiker is de algemene term voor bloedwaarden van glucose, de energiebron van het lichaam. Het hormoon insuline speelt een belangrijke rol in het suikermetabolisme, waarbij insuline het mogelijk maakt dat suiker in de cellen komt. Chromium draagt bij tot dit proces door ervoor te zorgen dat insuline aan de insulinereceptoren in de celmembranen kan binden.

  A.u.b. de onderstaande informatie invullen
Mevr. M.

Door op 'verzenden' te klikken gaat u akkoord met de privacy policy van Pharma Nord* en krijgt u in de toekomst onze nieuwsbrief opgestuurd. De actie is beperkt tot één deelname per gezin of per adres en enkel voor deelnemers woonachtig in België.

* De privacy policy van Pharma Nord België kan u hier volledig nalezen.

To the frontpage

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

 

Openingstijden 

Ma. t/m vr. 8u00 – 16u30

+32 2 720 51 20  

Adres  

Pharma Nord bv
Minervastraat 14
1930 ZAVENTEM
België / Belgium

Instagram